Rozsdamentes ÖVEZET

Az időjárás viszontagságai, a pára, a nedvesség, a csapadék, igen megviselik a kültéri fém felületeket a tárgyak fémrészeit. Megfelelő kezelés, karbantartás híján sajnos igen gyorsan rozsdásodásnak indulnak.

 

A fémfelületek festése a legnehezebb, mivel ez az a felület, ami egyáltalán nem szívja magába a festéket, mint a fa vagy a falak. A fémek festésénél így nagyon fontos a felület megfelelő előkészítése, alapos tisztítása, zsírtalanítása és alapozása. A rozsdásodó felület kezelése okozza a legnagyobb gondot, hiszen ennél meg kell akadályozni a rozsdásodási folyamat folytatódását, és ez elég nehézkes és körülményes, nagy alaposságot igénylő feladat. A Jub cég idén, a JUBIN termékcsalád bővített és tökéletesített termékpalettájával segít a rozsdás felületek kezelésének problémáján is. Vadonatúj, a korábbiaknál jobb receptúrákkal készült termékek kerültek az üzletek polcaira, praktikus, környezetbarát csomagolásban. A Jubin Metal fémfesték termékvonal termékei mindenféle vas, acél, horganyzott lemez vagy réztermékek tökéletes védelmére és dekorációjára alkalmasak. Különleges formulája miatt ez a termék igazi innováció a piacon. Lehetővé teszi közvetlenül a rozsdára történő felhordást, anélkül hogy a felületet előtte csillogóra kellene csiszolnunk, sőt még alapozó bevonat használatára sincs szükség, a festék önmagában is tökéletes védelmet nyújt.

Különlegessége még, hogy a hat készen kapható alapszínen kívül a JUMIX színkeverő központokban a JUB színkártya valamint a JUBIN Metal színkártya alapján 28 fémes hatású színárnyalatban kikeverhető. A 0,65 és 2,25 l-es műanyag edényben kapható fémfesték felhordása egyszerű, mert nem csöpög, és könnyen szárad. Ecsettel, hengerrel vagy szórással, két-három rétegben a felületre juttatva tökéletes fedést biztosít. Anyagszükséglete is gazdaságos, mivel egy réteghez kb. 70–80 ml/ m2 festék szükséges. A Jubin Metal 2 az 1-ben termék, mivel az alapozó és a záró bevonat funkcióját is magában hordozza, és mint ilyen lerövidíti a fémkezelés hagyományos módon hosszadalmas procedúráját. Így a vele végzett munka kellemes és szerves oldószerektől mentes összetételének köszönhetően egészségre ártalmatlan is, ráadásul az ecsetek, szerszámok vízzel tisztíthatók. Ez még inkább megkönnyíti a dolgunkat. Próbálja ki Ön is, ha rozsdamentes övezetet szeretne maga körül látni!

 

A JUBIN METAL ELŐNYEI

– felhordása lehetséges közvetlenül a rozsdára,

– kültéri és beltéri felületeken egyaránt alkalmazható

– kettős funkcióval rendelkezik

– kiváló korrózió elleni védelem

– kiváló fedőképesség

– kiváló UV-védelem

– szerves oldószerektől mentes

– biocid adalékokat és egyéb egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz

– gyorsan szárad

– színárnyalatok széles választéka

– szerszámok egyszerű tisztítása

 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2010. tavaszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader