Corso szórható glett

Corso szórható glett: Festés és tapétázás előtt használható beltéri szórható glett. Légszáraz, min. 14 napos beton egyenetlenségeinek eltüntetésére szolgál.

Gyártó:

Leírás

Corso szórható glett

A Glett csak beltéri felhasználásra való. tapétázás és festés előtt használható minimum 14 napos beton egyenetlenségeinek eltüntetésére. A megszáradt felület fehér színű, könnyen csiszolható és festhető. 

Festés és tapétázás előtt használható beltéri szórható glett. Légszáraz, min. 14 napos beton egyenetlenségeinek eltüntetésére szolgál. Csak beltérben használható. A száraz felület egyenletes, fehér, könnyen csiszolható, festhető, tapétázható.

Száradási idő 4mm vastagságban kb. 24 óra, (20 °C-on)
Átfesthetőség 24 óra
Tárolás 5-25 °C-hőmérsékleten. FAGYVESZÉLYES!
Minőségét megőrzi 12 hónapig.
Javasolt rétegszám 1 vagy 2 réteg

Felhasználás

Száraz pormentes felületre szórógéppel vagy kézzel /glettvassal / hordjuk fel a felhasználásra kész anyagot egy vagy két egyenletes rétegben. Az anyag jól terül, de igény esetén 5-10 perc múlva símítható. Ívelt felület vizes ecsettel alakítható ki. A száradási időt a rétegvastagság és a hőmérséklet határozza meg. 5 °C alatti fal és levegő hőmérséklet alatt a felhordás nem ajánlott. A száraz felület mélyalapozás után festhető vagy tapétázható. A felhordásnál használt eszközök a munka befejezése után közvetlenül vízzel elmoshatók. Maximális szemcseméret: 0,25 mm

Összetétel

diszperzió, kalcium-karbonát, adalék anyagok.

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes!

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Corso szórható glett

Kiszerelés

Szín

fehér

Vélemények (1)

1 értékelés: Corso szórható glett

5.0
1
0
0
0
0

Értékeld

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. Molnár Oktávián

    Jó napot kívánok! Poli-fabre szórható glettre kérek Önöktől árajánlatot. 2xgépi szórás, átlagosan 2mm nyers” vakolt” vastagság, összes felület 3400nm. Továbbá márkán belül festéket ha tudnak mellé ajánlani, Köszönöm szépen kellemes napot.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader