Otthonszépítés FELSŐFOKON

Természetesen nem csak fehér festéket használhatunk. A szinte végtelen számú felhasználási és dekorációs módnak csak a kreativitásunk és a kézügyességünk szabhat határt. Ne féljünk nagyot álmodni. Tegyük egyedivé és otthonossá életterünket. A lehetőség a kezünkben van.

ÁLMENNYEZETEK a FrixPrix márkájú álmennyezetek a minták és a színek gazdag választékát nyújtja, amelyet szakember nélkül is lefesthet. A polisztirolból készült álmennyezeti lapokat könnyű felszerelni és ideálisan elrejtik a mennyezet egyenetlen felületeit, továbbá hőszigetelésnek is alkalmazható. A különböző minták alkalmazásával akár érdekes kompozíciót is alkothat mennyezetén. 

GIPSZSTUKKÓ HELYETT POLISZTIROL? a házak és lakások gipszstukkóval való díszítése régen csak a jómódú családok kiváltsága volt. Manapság már egyre több cég kínál polisztirolból készített díszítő elemeket. A rozettákat, szegélyléceket és álmennyezeteket, fehérre festve olyan eredményt kapunk, mintha valódi gipszből készült remekművekkel díszítettük volna otthonunkat. 

ROZETTÁK, DÍSZLÉCEK a Vidella széles díszléc és rozetta mintaválasztékot kínál. A magas minőségű polisztirolból készült anyagot könnyű megmunkálni és különböző alkalmazási lehetőséget nyújt. A Vidella márkájú mennyezeti dekoráció minden belteret megváltoztat, annak utánozhatatlan hangulatot varázsol.

 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2011. tavaszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare