TENNI, VAGY NEM TENNI?

A válasz nagyon egyszerű: Igen. Ha szeretné hazatérve egy igazán kellemes, a saját ízlése szerint kialakított légkörben kipihenni a nap fáradalmait, akkor mindent bele! Öltöztesse új ruhába otthonát a Vidella-val. A polisztirolból készült kiegészítők az otthonunk ékszerei lehetnek.  

A lakás ékszere A belsőépítészetben is egyre nagyobb hangsúlyt kap a legújabb trendek és az aktuális divat követése. Ennek köszönhető az a tendencia, hogy lakásukat felújítók már a tervezéskor figyelembe veszik a piac által kínált lakásdekorációs anyagokat. Manapság egyre nagyobb szerepet kapnak a polisztirolból készült díszlécek, rozetták és álmennyezetek, melyekkel igazán egyedivé és hangulatossá varázsolhatja otthonát. A polisztirol termékek sikere a könnyű, de sokrétű felhasználhatósággal párosuló nagyszerű esztétikai hatásnak köszönhető.

Díszlécek A díszlécek felhasználásának módja szinte végtelen. Csak a fantáziánk szabhat határt. A legelterjedtebb felhasználási mód a holker, vagyis a fal és a mennyezet találkozásánál lévő homorulat takarása. Nagyon dekoratív hatást kelt, ha a mennyezettől 10-20 cm-re felragasztott díszlécbe rejtett világítással érjük el az egyedi hangulatot. A mennyezetre rögzítve pedig alkalmas a függönyök tartósínjének eltakarására. A fali, mennyezeti profi lokkal képkereteket készíthetünk, valamint esztétikusan takarhatjuk el a tapéták illesztését, valamint a különböző színekkel festett felületek találkozását.

Rozetták A rozettákat használhatjuk a mennyezeti, ill. fali világítótestek körüli díszítésre, de egyedi faliórát is készíthetünk egy óraszerkezet beépítésével. Ha túl nagy felületű a mennyezet, akkor egy rozettával és az a köré készített díszléc kerettel megtörhetjük a homogén felület egyhangúságát. 

Álmennyezetek A polisztirol álmennyezeti lapok nagy előnye, hogy könnyűek, így szinte bármilyen felületű mennyezetre felragaszthatók. Felhasználásuk egyszerű, akár házilag, saját kezűleg is elvégezhetjük a kivitelezést. Eltakarhatjuk vele a régi, repedezett plafont, de akkor is bátran alkalmazzuk, ha csak egy kis változatosságra, dekoratív mintával ellátott felületet szeretnénk. A felragasztott polisztirol lapok tetszés szerint festhetők.

 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2011. őszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

 

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare