RÖNKBÚTOROK – avagy újra hódít a természet

Jelenleg még mindig sokan választják kertjük vagy teraszuk berendezéséhez a műanyagból vagy alumíniumból készült kerti bútorokat, viszont egyre szélesebb körben terjednek a természetes fából alkotott rönkbútorok. Azért is nevezhetjük alkotásnak, mert a műanyag fröccsöntött és a gépek által összehegesztett termékekkel ellentétben ezeket általában dolgos emberi kezek építik, rakják össze.

Ha körbenézünk az internet által biztosított végtelen piactéren, rengeteg gyártó kínál Magyarországon is különböző méretű és kialakítású bútorokat. A bőség zavarában talán nem is tudunk dönteni, hogy milyen típusú szaletlit vagy ülőgarnitúrát válasszunk.

A kínálatban megtalálhatók a fedett, pad – dal és tetővel egybeépített ülőgarnitúrák, melyeket akkor válasszunk, ha a kertben egy fix helyen szeretnénk élvezni a természetben elfogyasztott grillvacsoránkat. Ha variálható bútorra vágyunk, akkor azt is megkaphatjuk. Találhatunk különböző méretű asztalokat, székeket, fotelokat és padokat, melyeket a kedvünknek és az időjárásnak megfelelően helyezhetünk el a kert közepén, vagy akár a rönkből készült teraszon, melyről egész nyáron élvezhetjük a természet szépségét és magunkba szívhatjuk a nyári zápor illatát anélkül, hogy a házunkba kellene visszahúzódnunk. 

Az egész család hátradőlhet a 3-4 személy befogadására is képes, rönkfából készült hintaágyban, vagy a szülők együtt élvezhetik a gyerekekkel a csúszdát, hintát, mászó falat, homokozót és tornyot is magában foglaló játék-komplexumot, mely nem csak szórakozás, hanem egy időtálló kerti dísz is lehet.

 

 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2012. nyári számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

 

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare