A siker titka – Család + Közösség = Álomhétvége

Nyereményjátékunk „csináld magad” kategóriájának győztese Csikós Ferenc és családja Paks-Dunakömlődön élnek. Ahogy közeledtünk a személyes találkozóra megadott címhez, és lassan gurultunk a BMW-vel, a szomszédok már messziről észrevettek minket és mutatták, hogy mely házban is lakik a szerencsés nyertes.

Amikor telefonon hívtam Önöket egy kicsit megijedtem. Olyan volt a hangja mintha nem örülnének a nyereménynek.

 Az igazság az, hogy rettentően meglepődtem, szinte zavarba jöttem, először nem akartam elhinni, mert még soha nem nyertünk semmit. Másodszorra pedig az volt bennem, hogy biztos ilyen egyszerűen lehet nyerni egy álomhétvégét? Most már tudom, hogy igen. Harmadszorra pedig nekünk ez óriási ajándék, nem engedhetnénk meg magunknak egy ilyen hétvégét. Ezzel az autóval pedig egyszerűen meseszerű.

Mindig saját kezűleg festenek?

Igen, szeretem saját magam szépíteni, csinosítani a házunkat. Nem csak a festést, hanem egyéb munkákat is megcsinálok.  A festésnél az a jó, hogy olyan anyagokat lehet vásárolni, melyekkel könnyű dolgozni és a végeredmény sokáig örömmel tölti el a család minden tagját.

Honnan értesültek a nyereményjátékról?

 A kislányom szerette volna szobája falát zöldre festeni, ezért elmentünk egy festék-boltba, hogy kiválasszuk a „legszebb zöldet”.  Amíg én a festékek közt válogattam, leányom észrevett egy pár magazint, aminek címlapján a kedvenc BMW kabriója szerepelt. A festékkel együtt ez a magazin is a szatyorba került, hogy otthon pontosabban áttanulmányozzuk a játékszabályokat. Amint elkészült a fal, el is küldtük a fényképét.

Nagyon gyorsan sikerült élre törni a szavazatokkal. Volt előre kitervelt stratégiájuk? 

Mint a legtöbb mai fiatal, az én gyermekeim is aktív életet élnek a közösségi oldalakon, így kapóra jött, hogy a „Ki Mit Fest?” nyereményjáték a facebookon került megrendezésre. A fiatalok minden ismerőst megmozgattak annak érdekében, hogy mi nyerjük meg a „csináld magad” kategória fődíját. Sikerült is majdnem 1000 szavazatot összegyűjtenünk a beküldött munkára. Mikor elkezdtük gyűjteni a lájkokat nem is gondoltuk, hogy ekkora ereje lesz a facebook közösségünknek.

 

 

 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2012. őszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader