Frissítse fel a falakat otthonában

A Helios szakembere ajánlja

Mitja Blatnik technikai tanácsadó

Frissítse fel a falakat otthonában

 

 

Mi a HELIOS-nál együtt élünk a színekkel, és tudjuk, hogy azok befolyásolják a hangulatunkat. A színek által teremtett különleges hangulatot felhasználhatjuk a nappali díszítésénél. Mivel az emberek divatos színeket szeretnének a szobáikban, létrehoztunk egy egyszerű megoldást, amely megfelel az Ön igényeinek. Így született meg a HELIOS SPEKTRA HIP HOP!

 

EGY ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSBAN SZERETNÉM FELDOBNI A NAPPALIMAT EGY NARANCSSÁRGASZÍNNEL. MELYIK TERMÉKET AJÁNLJÁK, HOGY A MUNKA A LEHETŐ LEGEGYSZERŰBB LEGYEN?

A válasz erre a kérdésre: a HELIOS SPEKTRA HIP HOP beltéri falfestéket, amely nagyszerűen takar. A vevők elégedettségére olyan festéket állítottunk elő, amely könnyen felhordható, és már egy rétegben is kitűnően fed. Ezen kívül ember- és környezetbarát, kiváló páraáteresztő, és biztosítja a szoba tartós frissességét, mivel olyan adalékanyagot tartalmaz, amely elnyeli a kellemetlen szagokat.

A HELIOS SPEKTRA HIP HOP hófehér színben és tizenegy divatos színárnyalatban kapható, melyek üdévé varázsolják és energiával töltik meg a szobát.

Hogyan érjük el a megfelelő, kívánt megjelenést?

1. lépés

A falfelületeket portalanítsuk, távolítsuk el a leváló részeket és egyéb szennyeződéseket a szilárd alapról. Javítsuk a sérült részeket, szükség esetén használjunk HELIOS SPEKTRA beltéri glettet. Javasoljuk a HELIOS SPEKTRA akril impregnálószer alkalmazását, amellyel kiegyenlítjük a régi és a javított felületek szívóképességét.

2. lépés

Az előkészített száraz, szilárd és ép felületre vigyük föl SPEKTRA hengerrel a kívánt színárnyalatú HELIOS SPEKTRA HIP HOP festéket. Felhordás előtt alaposan keverjük össze, és hígítsuk 10 – 15 % vízzel. A festéket ecsettel vagy hengerrel hordjuk föl. Mivel a festék könnyen felhordható és kitűnően fed, az eredménnyel már egy réteg felhordása után elégedett lesz a kiválasztott falfelületeken.

 

Egy liter kb. 7 m2 felületre elegendő. HELIOS SPEKTRA HIP HOP festék hófehér és tizenegy divatos színárnyalatban kapható, 3 vagy 8 kg-os kiszerelésben.

A HELIOS SPEKTRA HIP HOP készrekevert, divatos színárnyalataival egy, két vagy több falfelületet is díszíthetünk a szobában, amely kellemesebbé teszi a helyiséget.

 

A Helios a beltéri falfestékeket több mint 3000 színárnyalatban kínálja. A színkeverőgéppel felszerelt üzletekben az eladó a HELIOMIX keverő rendszer segítségével elkészíti Önnek a kívánt színárnyalatot.

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2012. tavaszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader