ÚJ OLDAL, ÚJ FUNKCIÓK

Új oldal, új funkciók Amint azt a kolor.hu magazin tavaszi számában megírtuk, több hónapos fejlesztés után április elején elindult a megújult kolor.hu weboldal, mely teljesen új, felhasználó barát megjelenést és új funkciókat kapott. Az egyik legkülönlegesebb és egyben leghasznosabb funkciója a készletinfó.

 

Ezen funkció segítségével a látogató megtudhatja, hogy a közelében melyik festékboltban található készleten a kiválasztott termék. Így nem szükséges minden festékboltot felhívni, ha szeretné megtudni a festék elérhetőségét. Csak ki kell választani a terméket, megadni az email-címet és várni a boltosok visszaigazolását. A boltosnak csak le kell töltenie a kolor.hu alkalmazást és egy gombnyomással válaszolhat a vásárlói megkeresésekre. 

 

Pozitív visszajelzések

Az oldal indulása óta eltelt 2 hónap alatt számos visszajelzést kaptunk az oldal látogatóitól és a festékboltos kollégáktól egyaránt. Azok a boltosok, akik letöltötték az alkalmazást, szívesen használják, mert egyszerű, gyors és kényelmes. Számos vélemény és ötlet érkezett be, melyeket igyekszünk figyelembe venni a kolor.hu alkalmazás továbbfejlesztésénél. 

Lefedettség

Annak ellenére, hogy már több boltos használja az alkalmazást, sajnos a lefedettség még nem országos, így több vásárlói megkeresésre is olyan üzenetet küld a rendszer, hogy nem található termék a közelben. Mi azon dolgozunk, hogy a boltos és a vásárló is elégedett legyen így igyekszünk a lehető legtöbb boltba eljutni, hogy személyesen mutassuk be a kolor.hu alkalmazást. 

 

 

Kedves Festékboltos!

Addig is, amíg nem jutunk el hozzád személyesen, azt javasoljuk, hogy töltsd le az alkalmazást és teszteld! Ha kérdésed lenne, keress minket kolor@kolor.hu email címen vagy a +36-20-531-3878-as telefonszámon! 

 

 

FESTÉKBOLTOSOK FIGYELEM! A kolor.hu alkalmazás használata a boltosok részére INGYENES. Töltsd le Te is, hogy élőben tudj válaszolni a vásárlók megkeresésére!

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2017. nyári számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

 

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader