JUB újdonságok 2017

A JUB Kft. folyamatosan lépést tart az építőipari trendekkel és termékeit úgy fejleszti, hogy azok a legjobban megfeleljenek a felhasználók igényinek. A Szlovéniában található JUB technológiai központ szakemberei a cég üzletpolitikájának megfelelően fejlesztik termékeinket.

A technológia központ küldetése:

 „Innovatív, energiatakarékos, valamint környezet-és felhasználóbarát termékek létrehozása és az épületek meg-óvását, felújítását és karbantartását szolgáló technológiák fejlesztése.”

 

JUPOL Gold advanced

Nagy fedőképességű beltéri mosható falfesték  

Az új, továbbfejlesztett formulának köszönhetően még nagyobb fedőképességet értünk el a mosható beltéri falfestékeknél és ezzel tovább javítottuk a festék tulajdonságait! Dekoratív védelemre alkalmas az igénybevettebb beltéri falaknál és mennyezeteknél, ahol időtálló és esztétikus festett felületet szeretnénk kialakítani.

Tulajdonságok:

• a festett felületek lenyűgözően esztétikus kinézete

• több mint 10.000 színárnyalat kialakításának lehetősége

• kiemelkedően magas fedőképesség

• magas szintű moshatóság (az EN 13300 szerinti 2. osztály)

 

AKRINOL Fugamix superflex S2   

Fugázó anyag  

A csempék beépítési módja függ a helyiségtől, annak tulajdonságaitól és követelményeitől. A csemperagasztókat megkülönböztetjük jellemzőik, illetve a szabványok és a felhordási technika alapján. A fugaanyagok díszítő funkciójuk mellett védő funkciót is el kell, hogy lássanak. Az AKRINOL Fugamix diszperziós fuga anyag, amely azonnali használatot tesz lehetővé. Alkalmas kültéri és beltéri fali- és padlóburkolatok fugázására 5 mm szélességben és mélységben általános lakó-, hivatali- és középületekben.

 

BETON Color   

Beton festék  

Nagy fedőképességű festék a beltéri és kültéri függőleges betonfelületek dekoratív kezelésére. Lehetővé teszi minden típusú cementkötésű felület védelmét a portól. Kiváló víztaszító tulajdonsága van és a mikro szálaknak köszönhetően áthidalja a felület mikrorepedéseit.

 

ACRYL Fas    

Akril homlokzatfesték  

Új homlokzatfesték a homlokzatok felületének felfrissítésére és átfestésére nem professzionális és professzionális használatra, mivel kifejezett igény jelentkezett a gazdaságosabb megoldások iránt. Biztosítja a homlokzati rendszerek funkcionális tulajdonságainak fokozott védelmét. A festék megfelel a sima (csiszolt) illetve a finom és egyenletesen érdes felületek lefedésére, ugyanúgy alkalmazható lakóházaknál, mint nagyobb épületeknél is. 

AKRINOL Fugamix superflex S2 az első színkeverőgéppel színezhető fugázó anyag a piacon. Elérhető a JUB Favourite Feelings színkártya meghatározott színárnyalataiban, közel 300 féle tónusban.

 

 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2017. tavaszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader