Megújult a kolor.hu

Minden gyermek életében eljön az idő, mikor felnő, és tanulva a gyermeki hibákból egy gyökeres változáson megy keresztül. Az élete során megtapasztalt dolgokat végiggondolja és egy jobb, tökéletesre törekvő felnőtté válik. 

Ez történt a mi „gyermekünkkel” a www.kolor.hu festék szakportállal is. Láttuk elindulni, figyeltük, ahogy egyre nő az információk sokasága, és örömmel vettük észre, hogyan nő a látogatók száma. Ezzel arra következtettünk, hogy jó és hasznos dolgot teremtettünk. A mi életünkben is eljött a változás ideje. Az évek során gyűjtött tapasztalatokat, valamint a látogatóktól kapott javaslatokat a tervezőasztalra gyűjtve, elindult a portál új arculatának és tulajdonságainak átszabása.

A tervezéskor mindvégig figyeltünk, az oldal alapvető céljának megtartására, mely a mottónkká is vált: „Festéket a festékboltból!”. Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a festék szakkereskedések támogatására, valamint arra, hogy aki festékkel kapcsolatos információk után böngészik az interneten, nálunk megtalálja, amit keresett. Úgy is fogalmazhatnák, hogy a honlap egy kommunikációs forródrót a festéket vásárolni szándékozók, a festék szakkereskedők és a gyártók között.

A weboldal új ruhát kapott. Egy kicsit színesebb, letisztultabb és modernebb lett. Az alapvető funkciókat megtartva, és a visszajelzéseket értékelve sikerült egy igazán felhasználóbarát oldalt alkotni, mely megfelel a látogatóknak és a modern kor elvárásainak is. A tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a látogató rövid idő alatt, minél kevesebb kattintással megtalálja a számára szükséges információkat egy-egy termékről. Valamint ha szeretné megvásárolni, erre is több helyen nyújtunk alternatívát a regisztrált szakkereskedők személyében.

Nagy hangsúlyt kapott a festékboltok minél egyszerűbb kiválasztását segítő térképes kereső, mely a főoldalon helyezkedik el. Ezzel is megkönnyítve a látogatók döntését, mert így a lakhelyükhöz legközelebb eső partnereinket tudják kiválasztani. Bízunk benne, ha Ön információt keres az oldalon, akkor minél hamarabb megtalálja és hasznosíthatja a megszerzett tudást. Ha Ön kereskedő, akkor igyekszünk minél jobban segíteni az Ön munkáját, hiszen nem véletlenül hangoztatjuk: „Festéket a festékboltból!”

Kellemes böngészést, és jó munkát kívánunk!

a kolor.hu csapata

 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2011. nyári számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader