MINŐSÉGI TERMÉKEK A MEGFELELŐ IDŐBEN

Alexandre Dumas három testőrének jelmondatát és történetét biztosan sokan ismerik. Ők azok, akik időt és energiát nem sajnálva összefognak egy nemes cél érdekében. Ehhez a történethez hasonló összefogás jött létre a festékpiacon, ahol egy festékgyártó, a magyar tulajdonú Festék Bázis Zrt., a nagykereskedők és természetesen a festékboltok fogtak össze annak érdekében, hogy Önt, kedves festékvásárló, minél magasabb színvonalon tudják kiszolgálni.

Legyen akár szakember vagy otthonát szépítő magánszemély, biztosan előfordult már Önnel, hogy a festés alkalmával egy speciális termékre lett volna szüksége. Például a garázsba/műhelybe keresett strapabíró betonfestéket, a kerti gyermekjátékok alá telepített gumi granulátum szőnyeget újította volna fel, esetleg a teraszlépcsőre szeretett volna csúszásgátló felületet. Az itt felsorolt igények mind speciális, erre a célra kifejlesztett festékek használatát igénylik. Ezek a termékek, mint például a VALMOR Biztonságos Padló- és Jelölőfesték, a VALMOR Flexibilis Padlóbevonat, valamint a VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat nem mindig található meg a festékboltok készletén, viszont a vásárlónak viszonylag rövid időn belül szükségük van a kiválasztott festékekre.

A gyorsabb kiszolgálás érdekében hívta életre a Festék Bázis Zrt. ezt a hármas szövetséget, melyben minden fél kötelezettséget vállal arra, hogy mindent elkövet a vásárló legjobb kiszolgálása érdekében, így a gyors információáramlásnak köszönhetően akár 1-2 napon belül is megérkezhet a festékboltba a megrendelt áru. Ha a boltosnak nincs polcon a kívánt termék, akkor megrendeli a nagykereskedőtől, aki számtalan üzletet szolgál ki, így nagyobb készlettel rendelkezik a ritkábban keresett speciális termékekből is. Ha esetleg mégsem lenne raktáron az áru, akkor azt meg rendeli a gyártótól, aki akár közvetlenül a boltba is eljuttathatja a megrendelést, annak érdekében, hogy a vásárló mielőbb megkezdhesse a munkát.

Ne feledje, hogy a Festék Bázis Zrt. szinte minden felületre és problémára kínál megoldást széles termékkínálatával, mely kifejezetten a speciális igényekre lett kialakítva.

Amennyiben kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a www.festekbazis.hu/kapcsolat  oldalon, vagy bátran forduljon a termékeinket forgalmazó festékboltokhoz, melyek listája elérhető a   www.festekbazis.hu/uzletkereso  oldalon. A partner üzletek szakképzett eladói szívesen segítenek Önnek a megfelelő termék kiválasztásában és beszerzésében.

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2015. nyári számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

 

 

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader