Padlófestékben otthon vagyunk

Padlófesték választásnál a lehetőségek mérlegelésekor ne az ár legyen a legfőbb szempont, hiszen ezek a felületek még a legkíméletesebb használat mellett is nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ma már a számos termék közül biztosan megtaláljuk az igényünknek megfelelőt. Érdemes mérlegelni, hogy milyen fizikai igénybevételnek lesz kitéve a felület (pl: garázspadló, játszótéri gumiszőnyeg), illetve éri-e kémiai behatás, esetleg folyamatos olajszennyezés egy műhelyben.

 

A Festék Bázis Zrt. már megalakulása óta kínál a legkülönbözőbb padlófelületekre festéket. A cég nem hisz az „univerzális”, minden felületre alkalmazható termékekben, így a festeni kívánt padlókkal szemben támasztott követelményekre koncentrálva alakította ki speciális termékkínálatát.

VALMOR Flexibilis Padlóbevonat Kibírja még a gumi granulátum szőnyeg mozgását is!  

Kiváló minőségű, kopás-, olaj- és vízálló, bel- és kültérben használható termék. Alkalmas minden olyan felület bevonására, ahol a cél az átlagosnál nagyobb felületi terhelés elvárásainak való megfelelés családi házas környezetben (játszótéri rugalmas védőburkolat, autóbeálló, járda, műhely, veranda, lépcsők). Dekoratív, esztétikus felületet biztosít fa, vakolt vagy beton lábazatok, kerítések, palatetők, bitumenes hullámlemezek állagmegóvó átfestése esetén.

VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat  

Betonra, járdára, lépcsőre is. Kvarchomokot tartalmaz. Ez biztosítja a finoman strukturált és csúszásmentes felületet.

Olyan felületek esetében alkalmazható, ahol cél a csúszósság megszüntetése vagy tartós és dekoratív felületek kialakítása: jelölő vonalak, vakvezetők, falfelületek, oszlopok, lépcsők, műhelyek, járdák, lábazatok, kerítések, betonfalazó elemek. Felhasználható homlokzatdíszítő elemek kérgesítésére és homlokzatokon hengerezhető vakolatként is. Nem nedvszívó felületeken tapadóhídként is használható.

Valmor Garázsfesték

Kiváló minőségű, kopás, olaj, benzin, sós hólé és háztartási tisztítószereknek ellenálló, bel- és kültéren használható termék. Alkalmas minden olyan felület bevonására ahol a cél, az átlagosnál nagyobb felületi terhelés elvárásainak való megfelelés családi házas környezetben. A festék selyemfényű, könnyen takarítható, jól terülő és időjárásálló bevonatot biztosít. Felhordható: fémre, fára, falra, gipszkartonra, aszfaltra, kerámia taposóra, különböző 2K-s műgyantákra, valamint sportpadlókra és kemény PVC-re is.

VALMOR biztonságos

Padló- és Jelölő Festék   „Biztos az, ami biztonságos!”  Klórkaucsuk tartalmú, egykomponensű festék. Mechanikailag nagy igénybevételnek kitehető, targoncázható „műgyanta jellegű bevonatot” képez. A kezelt felület tartósan ellenáll a víz, UV sugárzás, vegyi anyagok, híg savoldat, híg lúgoldat, sóoldat, benzin, olaj, fékolaj, akkumulátorsav hatásaival szemben.

A bevonat mechanikai sérülés esetén könnyen javítható, mert speciális összetételének köszönhetően képes a már meglévő, megszilárdult saját bevonatával olyan felületi reakcióba lépni, melynek eredményeként a rétegek összeforrnak.

 

Alkalmas lépcsők, járdák, rakodórámpák, raktárak, műhelyek, üzlethelyiségek, irodák, folyosók, garázsok teljes felületének védelmére. Közlekedési útvonalak, útjelzések, parkolóhelyek, sportpályák, veszélyt jelző zónák kialakítására, ipari és lakossági környezetben egyaránt használható. A bevonat biztonságos, matt, nem csúszik, mert finom kvarclisztet tartalmaz.

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2016. nyári számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader