RÉGIBŐL ÚJAT? EZ GYEREKJÁTÉK!

Sokan szeretik otthonukban, környezetükben a faanyag bőséges felhasználását. A fa szép, és rendkívül kedvező tulajdonságokkal bír, ugyanakkor érzékeny, nem túl tartós anyag. Különböző káros hatások érhetik, ha nem kap megfelelő előkezelést.  

A hatásos fakezeléshez természetesen elengedhetetlen némi munka, de ez egy korszerű favédő bevonattal korántsem olyan hosszadalmas és fárasztó dolog, mint gondolnánk. A végeredmény pedig csodás fafelület, mintha vadonatúj lenne, amit biztosan elismerő pillantások követnek majd.

 

Fedezze fel a Superdec szuperkönnyű használatát!

A Sadolin faápoló termékeket ismeri és elismeri a nagyközönség, mert kiváló minőségűek és könnyű velük dolgozni. A Sadolin Superdec vizes bázisú, selyemfényű, fedő hatású bevonatot adó fafesték, amelyet kül- és beltérben egyaránt használhat. Víztaszító, nagyon rugalmas bevonatot ad, nem repedezik meg, nem pereg le. Hosszan tartó védelmet biztosít az időjárás okozta igénybevétellel szemben. Nincs kellemetlen szaga és könnyen felhordható. Puhafából és keményfából készült kül- és beltéri faszerkezetek (ajtó, ablak, zsalugáter), homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés, fabútor mellett gyermekjátékok és gyermekbútorok felújítására is kiváló, mivel oldószer- és aktív hatóanyagmentes.

 

Gyerekbarát megoldás Gyermekeink egészsége kiemelten fontos számunkra. A játékokat a szájukba veszik, egész nap együtt élnek velük. Ezekre csak vizes bázisú és aktív hatóanyagmentes lazúrokat használjunk. A Sadolin Plus vizes bázisú lazúr erre tökéletesen megfelel, a KERMI által kiadott minősítéssel rendelkezik gyermekjátékokra és gyermekbútorokra. Ha kevésbé lazúr kinézetű, de rugalmas bevonatot szeretne, amely jobban ellenáll a gyerekek „támadásainak”, akkor használjon Sadolin Superdec fafestéket, amely megfelel az EU gyermekjátékokra vonatkozó DIN EN 71 szabványnak, és vidám színekben is kapható (piros, sárga, kék, zöld). Így könnyedén újszerűvé és egyedivé varázsolhatja tárgyait, ahelyett hogy újakat vásárolna drága pénzért. 

 

HASZNOS TIPP! Hogyan lesz a sötétből ismét világos? A világos bevonatból egyszerű sötétebbet varázsolni: a használt felületet megtisztítjuk, lealapozzuk, majd száradás után átfestjük. Egy sötét felület esetén azonban egy kis trükkre lesz szükség, hogy a felületet kivilágosítsuk. A felület megtisztítása után homokszínű Sadolin Superdec fafestéket viszünk fel 1-2 rétegben, és száradás után ezt vonjuk át 1-2 réteg Sadolin Extra vagy Sadolin Plus vastaglazúrral. A világos alapszínen a vastaglazúr kiválasztott árnyalata tökéletesen érvényesül, így a sötétebb tónusból vissza tud váltani egy világosabba, amikor csak szeretné.  

 

 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2010. nyári számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader