CORSO a minőségi magyar portermékek gyűjtőneve

A Poli-Farbe palettáján a portermékeket a CORSO család képviseli. Falfelületek előkészítésére, glettelésére használjuk különböző glett típusainkat. Minden feladatra, különböző rétegvastagságok felhordására biztosítunk megoldást. 

 

Ha durva hibákat kell javítanunk jó megoldás a CORSO Glettgipsz Extra, 3-10mm vastagságig. Ha vékonyan felhordva, tökéletesen sima felület a cél, ezt a CORSO Glettgipsz-el, 0-6 mm vastagságig tudjuk kivitelezni. Nagyobb volumenű munkák esetén, gépesített felhordást alkalmazva, az ÉMI Minőségjellel rendelkező CORSO Szórható glett a leggazdaságosabb. Ez a termék eltérően a többi családtagtól, felhasználásra kész állapotba kerül forgalomba, vödrös vagy zsákos kivitelben.

Elsősorban gipszkarton rendszereknél alkalmazható a CORSO Ragasztógipsz (táblák ragasztására), és a CORSO Hézagkitöltő (táblák közötti rés kitöltésére). A CORSO beltéri meszes glett, eltérően az eddigiektől, nem tartalmaz gipszet. Különleges összetétele miatt kiváló alapot biztosít a Poli-Farbe mészfestékhez és a Poli-Farbe Inntaler szilikát festékhez. Ha fontos szempont a felület kimagasló páraáteresztő képessége, ez a jó választás! Külső felületek javítását a CORSO Külső glett anyaggal tudjuk elvégezni. Időjárásnak ellenálló erős felületet biztosít.

A CORSO családon belül találunk két csempe és burkolat ragasztót, általános (CORSO kül-beltéri burkolatragasztó), és speciális területre is (CORSO rugalmas burkolatragasztó). A termékekkel csempe és padlóburkolatokat tudunk ragasztani megbízhatóan magas minőségben. Sokat spórolhatunk, csökkenthetjük költségeinket, ha a nagyobb egyenetlenségeket a CORSO Önterülő aljzatkiegyenlítővel javítjuk. Ezáltal csökkenthető a drágább ragasztók anyagköltsége.

A CORSO termékcsalád tagjainak fontos szerep jut egy adott rétegrend kialakításában, ezért már a fejlesztések során ennek kiemelt fontosságot tulajdonítunk. Itt is érvényesül a rendszer szemlélet! Termékeinket úgy fejlesztjük, hogy egymással összhangban, megfelelő védelmet, esztétikailag tökéletes megjelenést biztosítsanak. Termékeink minősítéseit is eszerint végeztetjük.

Ez évi újdonság, hogy többfajta alapvakolattal, és egy vízszigetelő folyékony fóliával egészítjük ki választékunkat.

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2011. tavaszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader