Fapadló tisztítás könnyen és kényelmesen

Megérkezett a Spray Mop: a Bona újratölthető csodafegyvere a piszkos parketták ellen!

 

A svéd Bona, piacvezető vállalat a fapadló-ápoló termékek területén. Velünk most Ön is élenjáró lehet: végre Magyarországra is megérkezett a sikeres Bona Spray Mop tisztító szett. Már eddig is közel egymillió példányt vásároltak világszerte. A Spray Mop már a harmadik évezred eszköze, az összehasonlító tesztek bajnoka. Sokkal gyorsabban és könnyebben elkészülhet a takarítással!

Az új Bona Spray Mop ötletes, egyszerű és kényelmes takarítóeszköz a fapadlók tisztításához és karbantartásához. A szett gyorsan, könnyen összeállítható. A Bona Cleaner, amelyet speciálisan a fa-, laminált- és kerámiapadlók tisztításához fejlesztettünk ki, más tisztítószerekkel ellentétben nem hagy foltot maga után. Az utántölthető tartállyal és a jó minőségű mosható mikroszálas tisztítókendővel az új Bona Spray Mop rendkívül hatékony eszköz – kifejezetten a fapadlók számára.

A Bona Spray Mop forgatható feje lehetővé  teszi a hozzáférést a nehezen elérhető helyekhez is, ahova a hagyományos nyeles felmosók nem jutnak el. A spray rendszer ellenőrzött módon biztosítja a tisztítószer egyenletes felvitelét – Ön mindent lát, és pontosan a szükséges mennyiséget adagolja. Ezek a tulajdonságok teszik ideálissá a Bona Spray Mopot a fapadló ápolására és védelmére. Egyszerűen megóvhatja értékes fapadlóit Marie Shore termékmenedzser szerint: „A padló rendszeres takarítása a legfontosabb ahhoz, hogy az újszerű állapotot megőrizhessük.

Az új Bona Spray Mop segítségével a fából készült padló könnyen és gyorsan tisztítható minden megerőltetés nélkül!  A mikroszálas törlő pad akár 300-szor is kimosható, a tisztítószer pedig természetesen biztonságos a gyermekek és a háziállatok számára.” A Bona Spray Mop szett tartalmazza a felmosó mopot, az újratölthető tisztítószertartályt és a mikroszálas törlő padot is. Az ergonómikusan tervezett markolat és a speciális tisztító folyadék elősegíti a foltmentes hatékony tisztítást, a makacs szennyeződések könnyű eltávolítását. Meglepően rövid idő alatt elkészülhet a takarítással és az ápolással – értékes idejét ezentúl jobban is felhasználhatja.

A Bona büszkén kínálja Önnek a fapadlók tisztításának és karbantartásának legújabb, bevált módját: a Bona Spray Mop-ot. 

 

Bona AB egy családi tulajdonban lévő társaság, melyet 1919-ben alapítottak. A cég székhelye Malmö, Svédország. Bona üzleti koncepciója, olyan termékek előállítása, mely a fapadlók karbantartására és felújítására szolgálnak. Bona piacvezető a felületi kezelés területén, 18 leányvállalattal szerte a világon. A csoport mintegy 500 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, az árbevétele 2009-ben mintegy 1,2 milliárd svéd koronát, illetve 119.000.000 Eurót tett ki. 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2011. tavaszi számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader