FESTÉK BÁZIS ZRT. A 2. legnépszerűbb festékgyártó*

A legtöbb nagykereskedő cég rendez vevőtalálkozót, melyre meghívja festékboltos partnereit, hogy bemutassa termék szortimentjét, jövőbeli terveit, akcióit, valamint megköszönje az elmúlt időszakban történt együttműködést.

Ezeken a vevőtalálkozókon a festékgyártók és kizárólagos forgalmazó cégek is képviseltetik magukat, ahol bemutatják termékeiket, legújabb fejlesztéseiket és szakmai tanáccsal látják el a standjukhoz érkező festékboltos kollégákat. A nagykereskedők vevőtalálkozóján rendszerint cégünk, a Festék Bázis Zrt. is jelen van, hiszen itt egy helyen találkozhatunk számos festékboltossal és a hétköznapi mókuskerékből kilépve egy oldottabb, lazább helyzetben tudunk válaszolni kérdéseikre.

A vevőtalálkozók mindig jó hangulatban telnek, a szakmai programok mellett a boltosoknak kikapcsolódásra is van lehetőségük. A legutóbbi alkalommal nagykereskedő partnerünk a programok mellett egy kérdőív kitöltésére kérte a jelenlévő boltosokat. A kérdőív számos kérdése mellett szerepelt az alábbi kérdés is:

„A festékgyártók standjai közül melyiket tartja a leghasznosabbnak?”

Ezt kérdést úgy is lefordíthatjuk, hogy „Melyik a kedvenc gyártója?” vagy „Kinek a kommunikációjával és termékeivel a legelégedettebb?”. Büszkén jelenthetjük, hogy a kérdőív alapján a Festék Bázis Zrt. lett a vevőtalálkozó 2. legnépszerűbb gyártója. Azért is nagy öröm ez számunkra, mert a rendezvényen szinte az összes festékgyártó és forgalmazó képviseltette magát.

Ezúton szeretnénk megköszönni a festékboltos kollégáknak a bizalmat és bízunk benne, hogy együttműködésünk a jövőben is minden fél megelégedettségét és sikerét fogja szolgálni.

H. I.

 

*Nagykereskedői vevőtalálkozón, festékboltosok között végzett nem reprezentatív felmérés alapján. 

 

A cikk a Kolor.hu magazin 2017. nyári számában jelent meg.

A megjelent Kolor.hu magazinokat IDE kattintva tekintheti meg.

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader